Lavaşın besin değerleri ve kalori miktarı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Özellikle, tam buğday unu ile yapılan lavaşın sağlığa olan etkileri nelerdir? Ayrıca, bu tür bir lavaşın lif içeriği beyaz unla yapılan lavaşa göre ne kadar daha yüksektir? Yüksek sodyumun hipertansiyon üzerindeki etkileri konusunda da bilgi almak isterim. Lavaş tüketirken nelere dikkat etmeliyiz?
Lavaşın besin değerleri ve kalori miktarı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Özellikle, tam buğday unu ile yapılan lavaşın sağlığa olan etkileri nelerdir? Ayrıca, bu tür bir lavaşın lif içeriği beyaz unla yapılan lavaşa göre ne kadar daha yüksektir? Yüksek sodyumun hipertansiyon üzerindeki etkileri konusunda da bilgi almak isterim. Lavaş tüketirken nelere dikkat etmeliyiz?
Cevap yaz