Pirinç ununun besin değerleri ve kalori miktarı hakkında yazılanları okuduktan sonra, pirinç ununu diyetimde kullanmayı düşünüyorum. Glutensiz olması benim için büyük bir avantaj, çünkü gluten intoleransım var. Ancak, düşük protein ve lif içeriği hakkında endişelerim var. Bu durumda, pirinç ununu nasıl daha besleyici hale getirebilirim? Diğer unlarla karıştırarak mı yoksa farklı malzemeler ekleyerek mi? Ayrıca, yüksek glisemik indeksi nedeniyle diyabetik bireyler için önerilen tüketim şekilleri nelerdir? Bu konuda daha fazla bilgi almak isterim.
Pirinç ununun besin değerleri ve kalori miktarı hakkında yazılanları okuduktan sonra, pirinç ununu diyetimde kullanmayı düşünüyorum. Glutensiz olması benim için büyük bir avantaj, çünkü gluten intoleransım var. Ancak, düşük protein ve lif içeriği hakkında endişelerim var. Bu durumda, pirinç ununu nasıl daha besleyici hale getirebilirim? Diğer unlarla karıştırarak mı yoksa farklı malzemeler ekleyerek mi? Ayrıca, yüksek glisemik indeksi nedeniyle diyabetik bireyler için önerilen tüketim şekilleri nelerdir? Bu konuda daha fazla bilgi almak isterim.
Cevap yaz